Vanaf € 39

Even een kantoor helemaal voor jezelf! 

Blijft het hoofdkantoor nog een tijdje dicht? Komen thuis de muren op je af? Of wil je gewoon niet aan een langdurig contract vastzitten? Wij kunnen wel tientallen redenen verzinnen waarom je een tijdelijk kantoor kunt gebruiken of paar dagen ongestoord wilt werken.


We hebben daarom een beperkt aantal kant-en-klare ruimtes beschikbaar in Almere, Enschede, Groningen, Utrecht & Zwolle. Helemaal virusvrij, volledig ingericht, voorzien van razendsnelle WiFi en inclusief een eindeloze voorraad aan koffie, thee en water!

 

Vraag even naar de beschikbaarheid! info@my-office.nl

 

 

Tarieven (per persoon excl. BTW)
Per dag € 39,-
Per week € 175,-
1 maand € 595,-

Prijs op aanvraag voor meerdere personen in één ruimte of voor een looptijd van langer dan 3 maanden.

 

Lunchen
In onze brasserie MyCanteen ben je de hele dag welkom voor een drankje to go. Daarnaast kun je gebruik maken van onze office service. Bestel je lunch met onze unieke deurhangers en dan komen we deze rond het gewenste tijdstip bij je langsbrengen!

 

Antivirus maatregelen
Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met het houden van afstand en het vermijden van fysiek contact. Er zijn onder andere looproutes aangelegd en we hebben genoeg mogelijkheden om je handen schoon te houden.

 

Openingstijden / Reserveren
Wij zijn op werkdagen open tussen 8:00 en 17:00 uur. Neem wel eerst even contact met ons op voor de beschikbaarheid en het reserveren van de ruimte! Dat kan door te mailen naar info@my-office.nl of te bellen naar 038 - 820 00 82. 
 

Welkom bij MyOffice
Een inspirerende omgeving waar werken, ontspannen en genieten moeiteloos samengaan. Van een enkele werkplek tot een volledig ingerichte verdieping. Voor een dag of een jaar, een lange vergadering of alleen een kopje koffie.

Wij geloven in een werkomgeving die inspireert en motiveert. Een omgeving waar je volledig ontzorgt wordt en met plezier naar je werk gaat. Een plek waar je nieuwe mensen leert kennen, waar je van elkaar kunt leren en waar kansen ontstaan voor elke onderneming, groot of klein. 
 

  • Een ruimte helemaal voor jezelf
  • Per dag, per week of per maand
  • Onbeperkt koffie & thee
  • Informeer naar beschikbaarheid
Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug!