MyWorkshop (Utrecht)

Foto's 6

Geef je trainingen, workshops en demo’s voortaan bij MyOffice Utrecht!

 

Met MyWorkshop heb je namelijk een multifunctionele praktijk- en theorieruimte voor 10 personen met meervoudige aansluitingen voor krachtstroom, 230V, gas, water, afvoer, afzuigsysteem en RVS werk/spoeltafel. Daarnaast voldoet deze ruimte aan alle HACCP/Hygiëne-eisen.


Dat is perfect voor

• Technische trainingen van fabrikanten en importeurs aan (service)monteurs

• Commerciële trainingen op apparatuur of (food)producten

• Kookdemonstraties

• Testopstellingen

 

MyWorkshop huur je per dag of dagdeel en is inclusief koffie/thee, WiFi en audiovisuele presentatiemiddelen. Aanvullend kun je ook gebruik maken van onze ruime parkeergelegenheid en uitgebreide maaltijd- en borrelarrangementen.

 

Kom gerust een keer kijken. Vraag even naar de beschikbaarheid!

 

 

Algemene voorwaarden
Wij verzoeken je graag om de reservering minimaal één week van tevoren te maken, zodat wij rekening kunnen houden met onze personeelsplanning. 

 

Annuleringsvoorwaarden
Reserveringen kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van tevoren.


Mochten er toch annuleringen plaatsvinden binnen de gestelde termijn zal er 50% in rekening worden gebracht van de totaalprijs. 


Mochten er annuleringen plaatsvinden op de dag zelf zullen deze voor 100% worden doorbelast.

 

Antivirus maatregelen
Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met het houden van afstand en het vermijden van fysiek contact. Er zijn onder andere looproutes aangelegd en we hebben genoeg mogelijkheden om je handen schoon te houden.

 

Openingstijden / Reserveren
Wij zijn op werkdagen open tussen 8:00 en 17:00 uur. Neem wel eerst even contact met ons op voor de beschikbaarheid en het reserveren van de ruimte! Dat kan door te mailen naar utrecht@my-office.nl of te bellen naar 030 - 820 02 82. 

 

 

Welkom bij MyOffice
Een inspirerende omgeving waar werken, ontspannen en genieten moeiteloos samengaan. Van een enkele werkplek tot een volledig ingerichte verdieping. Voor een dag of een jaar, een lange vergadering of alleen een kopje koffie.

Wij geloven in een werkomgeving die inspireert en motiveert. Een omgeving waar je volledig ontzorgt wordt en met plezier naar je werk gaat. Een plek waar je nieuwe mensen leert kennen, waar je van elkaar kunt leren en waar kansen ontstaan voor elke onderneming, groot of klein. 
 

  • Alleen bij MyOffice Utrecht
  • Multifunctionele praktijk- en theorieruimte
  • Inclusief koffie, thee & WiFi
  • Ruime parkeergelegenheid
Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug!