Over MyOffice

Voor elke onderneming, groot of klein, een passende MyOffice...
 

De allereerste vestiging van MyOffice opende op 14 februari 2017 haar deuren. En 2 jaar later was vestiging nummer 7 een feit. MyOffice is ontstaan omdat we zelf ontzettend behoefte hadden aan een plek die inspireert, waar nieuwe mensen elkaar leren kennen en van elkaar leren, waar kansen ontstaan voor ieders business, waar alles tot in de puntjes geregeld is en waar je vooral met heel veel plezier naartoe gaat. Ontmoeten en elkaar inspireren. Dat is ons motto. Onze locaties zijn te vinden op perfecte zichtlocaties. Daarnaast zijn onze locaties modern ingericht, van alle gemakken voorzien en zeer goed bereikbaar.


 

Waar staat MyOffice voor? 
 

Wij staan voor een inspirerende werkomgeving, om in alle rust te werken, maar ook om samen te werken. Je komt collega ondernemers tegen bij de koffiemachine of in brasserie MyCanteen. Bij MyOffice staan snel internet, gastvrijheid en bereikbaarheid voor een betaalbare prijs voorop. Netwerken, werken, eten en drinken gaan hand in hand binnen deze modern opgezette locaties. Wij laten u graag ervaren welke mogelijkheden MyOffice voor u kan bieden. 

 

Daarom kiest u

voor MyOffice!
 

Flexibele werkplekken, compleet verzorgd en maandelijks opzegbaar voor een betaalbare prijs. In Almere, Den Bosch, Enschede, Groningen, Utrecht en Zwolle vindt je ons op goed te bereiken locaties. Moderne kantoren met voldoende parkeergelegenheid die jouw bedrijf de uitstraling geeft die bij je past. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom tijdens kantoortijden langs op één van onze vestigingen. 

 

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug!