Over MyOffice

Hier wil je werken

 

Wij geloven in een werkomgeving die inspireert en motiveert. Een omgeving waar je volledig ontzorgt wordt en met plezier naar je werk gaat. Een plek waar je nieuwe mensen leert kennen, waar je van elkaar kunt leren en waar kansen ontstaan voor elke onderneming, groot of klein. 

 

Je kunt bij ons daarom terecht voor een enkele werkplek voor een dag, tot een volledig ingerichte kantoorverdieping voor 5 jaar. En alles wat daar tussenin zit. Elke ruimte wordt volledig gestyled en gemeubileerd opgeleverd met snelle WiFi en onbeperkt koffie & thee binnen handbereik.

 

Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar met plek voor 1 tot 75 personen. Deze zijn van alle technische snufjes voorzien die je nodig hebt om elke brainstormsessie, presentatie en training vlekkeloos te laten verlopen.

 

 

 

Voor de thuiswerkers is het ook een plek waar je klanten kunt ontmoeten, een dag rustig kunt werken of kunt lunchen in een zakelijke omgeving.

 

Iedereen is welkom in onze brasserie en werkcafé MyCanteen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00. Met of zonder afspraak. En met 9 vestigingen in Nederland is er altijd een werkplek in de buurt.

 

Hier moet je niet werken, hier wil je werken!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug!